Το «Tasidis» αποστέλλει τα προϊόντα με την ΑCS, με χρονικό όριο παράδοσης από 1 εως 3 εργάσιμες ημέρες*, υπολογίζοντας ως ημερομηνία έναρξης την επομένη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα της παραγγελία σας. Σαββατοκύριακα και αργίες δεν γίνονται αποστολές

*Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να μας πείτε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η κατάσταση της παραγγελίας, ο αριθμός φορτωτικής και οι λεπτομέρειες μεταφοράς θα σας αποστέλλονται με email σε πραγματικό χρόνο. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται μόνο εντός Ελλάδας

Κόστος μεταφορικών

Για παραγγελίες ανω των 50€ τα μεταφορικά ειναι δωρεάν
Για παραγγελίες κάτω των 50€ τα μεταφορικα είναι 5€

ΕΠΙΣΤΟΦΕΣ-ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα αλλαγής του προϊόντος που αγοράσατε και την αντικατάστασή του με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της επιλογής σας εντός 14 εργάσιμων ημερών* με τις παρακάτω προϋποθέσεις :
-Το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, όπως παραλήφθηκε από εσάς, στη συσκευασία του και να μην έχει δοκιμαστεί σε εξωτερικό χώρο.

-Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας .Μπορείτε επίσης μέσω e-mail να μας αφήσετε ένα τηλέφωνο να σας καλέσουμε σε περίπτωση που αδυνατείτε να μας καλέσετε εσείς

Ολες οι αλλαγές πραγματοποιούνται με ανταλλαγή των προιόντων στον χώρο σας ώστε να σας διευκολύνουμε.Δηλαδή όταν έρθει ο courier της Speedex στην διέυθυνση που είχατε δηλώσει αρχικά στην παραγγελία σας για να σας παραδώσει το νέο προιόν (που εσείς υποδείξατε κατόπιν αιτήματος αλλαγής στο τηλεφωνικό μας κέντρο),το ανταλλάσετε με το προιόν που θέλετε να επιστρέψετε.

-Το κόστος αποστολής της αλλαγής είναι 5 ευρώ

*Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 εργασίμων ημερών ή δεν πληροί οποιαδήποτε από τις παραπάνω προϋποθέσεις,τότε η δύναται η Tasidis να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση.

-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε (για οποιονδήποτε λόγο) μια παραγγελία που έχετε ήδη παραλάβει και δεν επιθυμείτε να αγοράσετε κάτι άλλο,

μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα “επιστροφής χρημάτων”.

Βασική προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής των προϊόντων είναι να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, στην αρχική τους συσκευασία

Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της αρχικής αγοράς.

Ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να χρεωθεί τα ταχυδρομικά τέλη για την επιστροφή των προϊόντων

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα τoυ Tasidis.gr πουλήθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

1)Αντικαταβολη

(Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας)

Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας(ΑCS για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε σε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.

2)Μέ Κάρτα σε μηχάνημα POS

Αυτό πραγματοποιείται μόνο στην περίπτωση που θέλετε να  παραλάβετε εσείς το δέμα σας απο το αντίστοιχο κατάστημα της Speedex

Οι courier δεν έχουν μαζί τους μηχανήματα POS

Συλλογή Μη Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την διαδικασία επίσκεψης ενός χρήστη στήν ιστοσελίδα μας δεν λαμβάνουμε κανενός είδους προσωπικές πληροφορίες (ονοματεπώνυμο-διεύθυνση-τηλέφωνο-ή ηλεκτρονική διεύθυνση).

Συλλέγουμε Χρήσιμες πληροφορίες για την ιστοσελίδα μας όπως το server από τον οποίο συνδεθήκατε, τον τύπο του browser(firefox ή chrome) και το κατά πόσο ανταποκρίνεστε στις διάφορες υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας.

Αυτές οι μή προσωπικές πληροφορίες χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα μας για λόγους μέτρησης της αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας.

Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων

Περιπτώσεις όπου ένας χρήστης παρέχει οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες, όπως σε μια έρευνα ή κατά την παραγγελία προϊόντων μέσω τής ιστοσελίδας μας. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από την εταιρεία μας, σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν χρησιμοποιούνται για την αποστολή στοχευμένων μηνυμάτων στους χρήστες και δεν συνδυάζονται με άλλους είδους πληροφορίες από την εταιρεία μας.

***ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 1/9/2020 ΕΩΣ ΚΑΙ 31/10/2020 ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ-ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ